Loading...
Tredu2018-10-28T10:05:10+00:00

Ainutlaatuinen kiinteistökehityskohde myyntiin Kangasalla

HUUTIJÄRVI

Kangasalan kunta etsii yhteistyökumppania ideoimaan ja kehittämään uutta konseptia ammattioppilaitoksen alueelle.

Monipuoliset nykytilat tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia erilaisille yrityksille ja toiminnoille. Tonttia ja rakennuksia on myös mahdollista muunnella mm. lisärakentamisella tai käyttötarkoitusta vaihtamalla.

Kohde sijaitsee aivan Tampereen kupeessa, vilkkaiden liikennevirtojen vieressä, lähellä Kangasalan keskustaa ja matkailukohteita. Tarjousmenettely on kaksivaiheinen.

Kuvia

Video

Tarjousmenettely

Tarjousmenettely koskee Kangasalan Huutijärvellä sijaitsevan ammattioppilaitoksen rakennusten ja tontin kehittämistä ja luovuttamista. Kiinteistöille halutaan löytää ostaja, joka ideoi alueelle uuden käyttötarkoituksen.

Lahdentien ja Sahalahdentien risteykseen, liikenteellisesti ja näkyvyyden kannalta erinomaiseen paikkaan, sijoittuvasta alueesta on mahdollista luoda uusi Tampereen kaupunkiseudun portti.

Kaksivaiheinen tarjousmenettely on Kangasalan kunnan järjestämä. Kehittäjä laatii ensimmäisessä vaiheessa kehittämiskonseptin ja ostotarjouksen, jotka tulee palauttaa 19.5.2017 mennessä. Tämän jälkeen kunta valitsee neuvottelukumppanit/-kumppanin parhaimpien ehdotusten jättäjien kanssa.

Lopullinen yhteistyökumppani valitaan toisessa vaiheessa kehittämissuunnitelman ja ostotarjouksen yhteisarvioinnin perusteella. Kehittäjän kanssa laaditaan yhteistyösopimus ja asemakaavaa muutetaan tarpeen mukaan. Kiinteistökauppa tehdään asemakaavamuutoksen tultua lainvoimaiseksi.

Sijaintikartta

Tarkempi sijaintikartta

Pohjakartta

Pohjapiirrokset

Kellarikerros

1. krs

2. kerros

3. krs

Asemakaavayhdistelmä

Kuntoarvio

Kuntoarvio päärakennus pdf
Kuntoarvio asuntola pdf

Sisäilmatutkimus

Sisäilmatutkimus pdf

Tilaluettelo

Tilaluettelo pdf