Alueet2018-01-14T20:30:13+00:00

Yritysalueet

Kallion yritysalue

Kallion alue on Kangasalan uusin ja edelleen rakentuva alue. Kallio on monipuolinen yritystoiminnan alue, jossa merkillepantavaa on nykyaikainen tilojen käyttö, alueen tehokas rakentuminen ja joustavuus. Kalliossa on myytävänä yritystontteja, kysy lisää!

Alueella toimii mm: YRS, Laurilan Betoni, Team Laine, Sawo, Taerosol, Blue Import BIM, Sisärakenne TopSet Oy, Hämeen Kolarikorjauskeskus, Talart, Fast Gourmet, Hinausautot Raimo Moisio, VMS Racing. Kallion alueen sivut, lue lisää.

Aseman yritysalue

Aseman yritysalueelle on leimallista monet maarakennusalan yritykset sekä ajoneuvoteollisuus. Asemalla sijaitsee runsaasti pienteollisuustiloja.

Alueella toimii mm. maanrakennusalan toimijoita: Haavisto, VRJ, Sivenius sekä ajoneuvoteollisuutta: Alumatic, JPTuf, Automaalaamo Saarela.

Pähkinäkallion yritysalue

Alueelle on sijoittunut muovin ja raskaan metallin osaajia.

Alueella toimii mm. raskaan metallialan yrityksiä: Vesmeta, Levyneliö, Erive-metalli, ajoneuvoteollisuutta: KP-Säiliöt, Kangasalan maalaamo (raskaskalusto), muovin valmistusta: Asoma, Artekno sekä muita yrityksiä: Orikem, Fromtools, O Mäntylä Oy, Estola&Co, Mansen Timattisaha.

Lentolan yritysalue

Lentolan yritysalue on monipuolinen metalli- ja rakennusteollisuuden sekä kaupan muodostama yrityskokonaisuus ja kuluttajaa palveleva alue. Lentolan sijainti VT 12 ja Kangasalan tien risteyksessä avaa monia mahdollisuuksia kaupalle ja yritystoiminnalle.

Alueella toimii mm. rakentamisen toimijoita: Hämeen Rakennuskone, Parma, WavinLabko, Hämeen Peltityö, Tikirak, Putkilämpö. Metallialan toimijoita: Puristeteos, Modusteel, Eurotank (ajoneuvoteollisuus), Rolemet. Alueelle on sijoittunut myös kuluttajaa palvelevaa toimintaa: Fintex, Valaisinidea, Lentolan katsastus, JoMotor, Putkilämpö. Valomainostoimijoita: Neonelektro, Neonpoint. Kaupan palveluja: Prisma, Tokmanni, HongKong, Byggmax sekä runsaasti pienteollisuutta.

Uusien alueiden profilointi

Tarastenjärven yritysalue

Tarastejärven alueen keskiössä ovat materiaalivirtojen kierrätys ja biotalous. Tarastejärven yritysalue sijoittuu jätteenkäsittelyalueen välittömään läheisyyteen ja alueelta on yhteys juuri valmistuneen hyötyvoimalaitokseen.

Alueelle on varattu tilaa myös bioenergian tuottajille sekä muulle toiminnalle missä keskeinen logistinen sijainti on tärkeää.

VT 12 molemmin puolin sijoittuvat yritykset joille näkyvyys ja saavutettavuus ovat tärkeitä sijoittumiskriteerejä.

Lamminrahkan yritysalue

Lamminrahkan alueelle syntyy asumisen, palveluiden ja työpaikkojen uusi kokonaisuus.

Lamminrahkan alueen yritysalue on sijoitettu VT 9:n läheisyyteen, mikä takaa loistavat yhteydet ja hyvän näkyvyyden alueelle sijoittuville yrityksille.

Alueelle rakennettava uusi liittymä avaa uusia mahdollisuuksia yritystoiminnan sijoittumiselle.

Saarenmaan yritysalue

Saarenmaan yritysalue tulee sijoittumaan Tampereen Ruskon yritysalueen välittömään läheisyyteen. Alueesta muodostuu Tampereen yliopiston läheisyyden ja jo Ruskossa sijaitsevien yritysten muodostama verkosto, jossa korkeasta osaamisesta ja tutkimustiedosta hyötyvien yritysten on helppo toimia. Alueen liikenneyhteydet ovat loistavat rakennettavan kehätie II:n ansiosta.

Saarenmaan alueesta rakennetaan tulevaisuuden yritystarpeita vastaava toimintaympäristö, johon sijoittuminen on kannattavaa pitkälle tulevaisuuteen.